Реклама

👀 В новій Dragon Age буде усе найкраще з попередніх ігор, — геймдиректорка The Veilguard

Čytaty latynkoju
👀 В новій Dragon Age буде усе найкраще з попередніх ігор, — геймдиректорка The Veilguard
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 В новій Dragon Age буде усе найкраще з попередніх ігор, — геймдиректорка The Veilguard
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Геймдиректорка Dragon Age: The Veilguard Корінн Буше поділилася, що нова гра з повагою ставиться до старих частин, але водночас «перевинаходить франшизу».

Про це Буше розповіла Gamesradar+. За словами геймдиректорки, всім розробникам подобається ця робота, оскільки серія завжди була «гнучкою».

Кожне видання Dragon Age певним чином переосмислює себе: бойову систему, те, як ми підходимо до світу, рівні. Це дозволило нам озирнутися назад і подумати: «Які особливості сподобалися фанатам у попередніх іграх Dragon Age, і чи є сенс продовжувати їх розвивати?».

Корінн Буше

Також Буше пояснюла, які саме елементи увібрала в себе нова гра з попередніх частин. Зокрема, швидка зміна зброї під час бою у The Veilguard взята прямо з Dragon Age: Origins; бойова система здебільшого розвиваю систему, представлену в Dragon Age 2», а від «Інквізиції» взята взаємодія компаньйонів з головним героєм.

Ми сподіваємося, що всі ці елементи одночасно є повагою до попередніх ігор, а також й можливістю просунути франшизу в наступну пригоду.

Корінн Буше

Нагадаємо, що гра виходить уже 31 жовтня цього року для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X.

Раніше ми також розповідали, що з’явилися перші прев’ю Dragon Age: The Veilguard, у яких її називають претендентом на «Гру року».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...