Реклама

🎮 Xbox планує випустити свою портативну консоль та наступника Series X уже у 2026 році — Windows Central

Čytaty latynkoju
🎮 Xbox планує випустити свою портативну консоль та наступника Series X уже у 2026 році — Windows Central
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Xbox планує випустити свою портативну консоль та наступника Series X уже у 2026 році — Windows Central
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Xbox, ймовірно, готуються дещо помпезно відсвяткувати своє 25-ліття. За словами Джеза Кордена з Windows Central компанія уже активно готується оновити свою лінійку консолей і доволі вдалою датою для цього було б 15 листопада 2026 року, коли бренду виповниться 25 років.

Журналіст відзначаю, що у той час, як конкуренти ігрового підрозділу Microsoft оновили свою поточну консоль з виходом PlayStation 5 Pro, сама Xbox уже націлена на нове покоління своїх ігрових девайсів.

Корден відзначає, що «схоже, що Xbox повним ходом працює над наступним набором апаратного забезпечення»:

Ми попередньо припускаємо, ґрунтуючись на наших джерелах, включатиме як наступника Xbox Series X у традиційному стилі, так і перший реальний набіг Microsoft на ринок портативних ігор з власною версією Steam Deck.

Звісно, що це скоріше припущення, ніж конкретна інформація, але загалом ми уже не вперше чуємо, що у наступному поколінні консолей Xbox спробує модифікувати свою поточну модель з двома консолями (потужніша і дорожча та слабша і дешевша) та випустить класичну консоль та її портативний варіант.

Загалом варто очікувати, що компанія спробує якось відсвяткувати своє 25-ліття, однак чи будуть частиною цього нові консолі ми лише дізнаємося згодом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...