Реклама

🙃 Позов Nintendo проти Palworld може стосуватися того, як гравці кидають покеболи

Čytaty latynkoju
🙃 Позов Nintendo проти Palworld може стосуватися того, як гравці кидають покеболи
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Позов Nintendo проти Palworld може стосуватися того, як гравці кидають покеболи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше Nintendo подала позов про порушення патентних прав з боку творців Palworld, студії Pocketpair. Зараз з’явилися припущення, який з патентів може розглянути суд.

Під час оголошення щодо позову, Nintendo згадала саме порушення патентних прав. Це спонукало ігрову спільноту передивитися, які патенти компанії може розглянути суд.

Як пише Eurogamer, є один з патентів, який найбільше «підходить» до позову Nintendo. Цього літа компанія разом з The Pokemon Company зареєструвала патент на те, як саме персонажі гравців у Pokemon кидають покеболи, щоб зловити одного з покемонів.

Журналісти зазначають, що це виглядає як дрібниця, але такий патент дуже легко порушити, якщо ви робите гру, в якій треба ловити в сфери або м’ячі істот.

Крім того, Nintendo та The Pokemon Company подали права на цей патент лише цього літа (хоча і на основі вже існуючого «батьківського» патенту від 2021 року), а також наполягали на прискореному процесі розгляду. Ймовірно, прохання про прискорений розгляд свідчить про підготовку компаній до суду.

Загалом, якщо такі припущення підтвердяться, то стратегія Nintendo у суді буде доволі неочікуваною — багато шанувальників думали, що суд стосуватиметься саме схожості покемонів та палів.

Але наразі які саме патенти стануть предметом обговорення в суді точно не знає навіть Pocketpair — про це студія розповіла в своєму коментарі щодо позову Nintendo.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...