Реклама

😐 Керівник Concord йде з посади, а студія Firewalk Studios очікує звільнень

Čytaty latynkoju
😐 Керівник Concord йде з посади, а студія Firewalk Studios очікує звільнень
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 Керівник Concord йде з посади, а студія Firewalk Studios очікує звільнень
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Журналісти поділилися новими чутками про те, що очікує на розробників з Firewalk Studios після провалу шутера Concord.

Як розповіло видання Kotaku, геймдиректор гри Раян Елліс оголосив співробітникам, що залишає свою посаду та переходить на посаду підтримки. Раніше Елліс працював у Bungie креативним директором Destiny 2, а з 2017 року очолив розробку Concord.

Попри чутки про те, що Concord можуть перезапустити, самі розробники налаштовані до цих новин песимістично. Наразі Firewalk Studios не знає, що її чекає — все вирішить Sony, якій й належить студія.

Загалом, зараз у студії працює 150-170 співробітників. Деякі з них пропонують, щоб Firewalk Studios замість скорочень стала допоміжною й перейшла працювати над одним з проєктів Sony, проте сама материнська компанія поки рішенням щодо розробників не ділилася.

У Kotaku з посиланням на власні джерела також додають, що Firewalk Studios обходиться Sony занадто дорого — тому, ймовірно, розробників або масштабно скоротять, або взагалі закриють.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що PlayStation прибере Concord з усіх цифрових магазинів та поверне кошти гравцям, які її придбали на ПК та PlayStation 5. Причиною скасування гри стало те, що на момент релізу Concord мав низький онлайн, а за підрахунками аналітиків було продано лише 25 тис. копій гри.

Раніше ми розповідали, що Concord з’явиться в серіалі Secret Level попри скасування.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...