Реклама

🎮 Дія нової Battlefield розгорнеться у сучасності, — Том Гендерсон

Čytaty latynkoju
🎮 Дія нової Battlefield розгорнеться у сучасності, — Том Гендерсон
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Дія нової Battlefield розгорнеться у сучасності, — Том Гендерсон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Журналіст Том Гендерсон розповів нові деталі про наступну Battlefield, зокрема, про нові режими, зброю та сюжет тощо.

Нагадаємо, під час EA Investor Day декілька днів тому творці розповіли, що над новою грою працюють чотири студії. Зокрема, Ripple Effect створює «новий ігровий досвід Battlefield».

Тепер Гендерсон розповів, що Ripple Effect займається саме створенням режиму «королівської битви» для Battlefield, який буде схожий на Warzone для Call of Duty. Місцем для цього режиму будуть тропіки в США, але інші деталі наразі невідомі.

Також журналіст поділився подробицями про сетинг гри. Так, події відбуватимуться десь між 2027 і 2030 роками, а кампанія «зосереджена на приватних військових, які виступають проти НАТО». Події відбуватимуться на Гібралтарі та в США (згадані вище загадкові тропіки).

В грі має бути 45 різних видів зброї, що в два рази перевищує кількість у попередній Battlefield 2042, а також 10 ігрових мап для онлайну. Зброя в грі буде руйнувати навколишнє середовище, схоже на Rainbow 6 Siege, коли різні калібри викликають різну кількість руйнувань.

На останок інсайдер зазначив, що наразі є два варіанти, яку назву отримає ця частина серії — це буде або просто Battlefield, або Battlefield 6.

Раніше ми розповідали, що з’явилися нові деталі щодо розробки майбутньої Battlefield.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...