Реклама

🤔 EA замість The Sims 5 запропонує кіноадаптацію ігор серії від Марго Роббі

Čytaty latynkoju
🤔 EA замість The Sims 5 запропонує кіноадаптацію ігор серії від Марго Роббі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 EA замість The Sims 5 запропонує кіноадаптацію ігор серії від Марго Роббі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У EA офіційно підтвердили, що фанатам серії ігор The Sims не варто очікувати на пʼяту частину. Це компанія спочатку частково підтвердила у своєму блозі, а згодом віцепрезидентка EA Кейт Ґорман у інтервʼю для Variety.

Якщо подумати, то історично франшиза The Sims почалася з Sims 1, а потім Sims 2, Sims 3 і Sims 4. І вони розглядалися як заміна попереднім продуктам. Насправді ми працюємо з нашою спільнотою над тим, щоб створити нову еру The Sims. Ми не збираємося працювати над заміною попередніх проєктів, ми лише доповнюємо наш всесвіт.

Загалом на майбутнє EA розглядає The Sims як універсальну франшизу на різних платформах у вигляді різних продуктів. Одна з причин відмови від нової частини гри Ґорман також називає й бажання зберегти весь той прогрес, який уже є у The Sims 4. Щоб не «обнуляти» їхній досвід з новою грою. Водночас нам обіцяють «нову пропозицію, яка включатиме багатокористувацький режим» Project Rene, яка вважалася власне кодовою назвою для The Sims 5, але очевидно є окремим проєктом у франшизі

Водночас якщо The Sims 5 поки що не буде, то EA офіційно повідомила, що ми отримаємо кіноадаптацію гри, яку спродюсує Марго Роббі.

Виробництвом стрічки EA займатиметься разом з Amazon MGM, а режисеркою і авторкою сценарію буде Кейт Геррон, що зняла «Локі», разом із Брайоні Редмен, яка раніше працювала над «Доктором Хто».

Наразі про фільм нічого невідомо, однак нам обіцяють розповісти про нього детальніше уже у 2025 році.

Водночас поки EA відмовляється від нової The Sims дехто уже готує конкурента inZOI про який ми детально розповідали раніше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...