Реклама

🎮 Нова Battlefield повернеться до сучасного сетингу і розробники дослухаються до відгуків фанатів франшизи

Čytaty latynkoju
🎮 Нова Battlefield повернеться до сучасного сетингу і розробники дослухаються до відгуків фанатів франшизи
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Нова Battlefield повернеться до сучасного сетингу і розробники дослухаються до відгуків фанатів франшизи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У EA поділилися новими деталями своєї майбутньої нової гри у франшизі Battlefield.

Керівник Respawn & Group GM у EA Studios Organization Вінс Зампелла поділився у розмові з IGN новими деталями стосовно майбутньої Battlefield на яку у компанії роблять велику ставку. Адже вона має повернути фанатів назад до цієї серії та відновити їхню довіру.

Найголовнішим оновленням стало те, що франшиза повернеться до свого коріння і на нас очікуватиме сучасний сетинг і гра відкине багато речей з Battlefield 2042, які були не до вподоби фанатам.

Також ми отримали й перший арт гри.

Можна побачити доволі хаотичну картину на першому зображенні яка охоплює ліси, море та міські масиви, що нагадують європейське місто.

Зампелла також відзначив, що до гри повернуть мапи на 64 гравці замість 128, як це було у Battlefield 2042. Також у грі буде система класів, а не спеціалістів як було в попередній частині.

128 гравців, чи стало від цього веселіше? Ніби... робити кількість заради кількості не має ніякого сенсу. Ми тестуємо все навколо того, що приносить найбільше задоволення. Ми розробляємо щось, що більше схоже на попередні Battlefield. Я б волів мати гарні, щільні, дійсно гарні, добре продумані ігрові простори. Деякі з них дійсно хороші. Не можу дочекатися, коли ви побачите деякі з них.

(…)

Спеціалісти більше не повернуться. Отже, класи є основою Battlefield, і ми повертаємося до них.

Зампелла також відзначив, що battlefield не шукає конкуренції з Call of Duty, адже розробники пропонують зовсім інший ігровий досвід:

Ми не прагнемо знищити Call of Duty. Ми робимо щось інше, і ми робимо щось, що є нами.

Щодо релізу гри, то наразі вона не має дати виходу, однак це відбудеться у 2025 році.

Щодо окремих цікавих фактів з розмови Зампелли з IGN. Можна відзначити те, що він розповів, що з великим задоволенням побачив би нову Battlefield на Nintendo Switch 2:

Я маю на увазі, що оскільки (Switch 2) ще не анонсована і не існує, я не можу це коментувати. Але я б сказав абсолютно точно, що Nintendo, а також Microsoft і Sony є для нас чудовими партнерами, важливими для нашого бізнесу в EA, в Respawn, і ми були б раді побачити її.

Також Зампелла торкнувся й ціни PS5 Pro, яку він загалом називає збалансованою:

Якщо повернутися назад, то деякі старі консолі коштували так само дорого, а з поправкою на інфляцію, мабуть, навіть дорожче. Тож спочатку це здавалося трохи шокуючим, але насправді все не так вже й погано. І якщо ви купуєте комп'ютер за $700, ви не отримаєте тієї ж продуктивності, яку ви отримуєте від (PS5 Pro).

Тобто, це баланс. Це дорого для людей? Безумовно. Не всі зможуть собі це дозволити. Було б краще, якби вона була дешевшою? Звичайно. Я хочу, щоб більше людей мали її. Але це має сенс, насправді.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...