Реклама

😁 Творці Final Fantasy 16 просять гравців не створювати «образливі» моди для гри

Čytaty latynkoju
😁 Творці Final Fantasy 16 просять гравців не створювати «образливі» моди для гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😁 Творці Final Fantasy 16 просять гравців не створювати «образливі» моди для гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Final Fantasy 16 вже сьогодні з’явиться на ПК, тож продюсер гри Наокі Йошида закликав моддерів не створювати «образливі чи недоречні» модифікації.

Про це Йошида розповів виданню PC Gamer. Журналісти зазначили, що спільнота гравців у серію Final Fantasy на ПК часто створює кумедні моди, й вирішили запитати у творців Final Fantasy 16, яку з нестандартних ідей вони хотіли б побачити у грі.

Натомість Наокі Йошида розповів, що не хоче ділитися ідеями — оскільки гравці можуть сприйняти це, як заклик до дій з боку розробників, що він вважає зайвим. Тому продюсер гри додав, що не хоче бачити у грі — «образливі чи недоречні» модифікації.

Єдине, що я скажу, це те, що ми точно не хочемо розмовляти про щось образливе чи недоречне, тому, будь ласка, не створюйте та не встановлюйте нічого подібного.

Нагадаємо, реліз ПК-версії Final Fantasy 16 відбудеться 17 вересня 2024 року в Steam та Epic Games Store.

Вперше Final Fantasy 16 вийшла на PS5 влітку 2023 року, і того ж року отримала чотири номінації на The Game Awards 2023, з яких перемогла лише у категорії «Найкращий саундтрек». Критики та гравці загалом залишилися задоволені грою.

Раніше ми також розповідали, що інсайдери поширюють чутки про появу Final Fantasy XVI на Xbox.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...