Реклама

👀 Nintendo більше не буде випускати оновлення для Splatoon 3

Čytaty latynkoju
👀 Nintendo більше не буде випускати оновлення для Splatoon 3
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Nintendo більше не буде випускати оновлення для Splatoon 3
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Через два роки після запуску гри Nintendo оголосила, що припиняє підтримку Splatoon 3.

Нагадаємо, гра вийшла 9 вересня 2022 року і, як зазначає видання VGC, такий самий термін підтримку був й у попередньої частини — Splatoon 2.

В пості на X розробники розповіли, що деякі ігрові активності залишаться доступними, а ті заходи, які зараз проводяться у грі, триватимуть до запланованого завершення. Разом з тим, розробники корегуватимуть баланс гри за потреби, але активних чи великих оновлень очікувати не варто.

Також нагадаємо, що останнє велике DLC до гри виходило у лютому цього року, а у квітні відбувся чемпіонат світу з Splatoon 3. Чи буде далі така сама активність навколо гри — наразі невідомо.

Splatoon 3 — це шутер від третьої особи, який має як однокористувацький, так й онлайн-режими для гри. На релізі гра мала теплі відгуки критиків, й хоч й не сильно популярна в Україні, є дуже популярною в Японії та США.

Щоправда, інколи шанувальники гри роблять дивні речі. Так, раніше ми розповідали, що один із шанувальників гри Splatoon 3 зірвав зустріч акціонерів Nintendo — він був незадоволений кількістю варіантів зачісок у чоловічих персонажів у грі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...