Реклама

🎮 Керівник PlayStation вважає, що ігрові ПК важко порівнювати з консолями

Čytaty latynkoju
🎮 Керівник PlayStation вважає, що ігрові ПК важко порівнювати з консолями
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Керівник PlayStation вважає, що ігрові ПК важко порівнювати з консолями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно PlayStation анонсувала довгоочікуване оновлення PS5, яке отримало приставку Pro. Однак в більшості користувачів найбільше уваги привернули не нові можливості консолі, а її ціна у $699/€799.

Хоча звісно, що це все ще дешевший варіант для гри у ігри для геймерів у порівнянні з потужними ПК, але все одно така ціна не могла не викликати невдоволення.

Однак видається у Sony не то щоб сильно переживають з цього приводу. Хідеакі Нішіно, гендиректор групи бізнесу платформ у Sony Interactive Entertainment, в новому інтервʼю відзначив головний момент, який все ще є ключовим для продажу консолі в порівнянні з ПК — простота використання:

Я думаю, що на мобільних пристроях є багато ігор, які показують рекламу, а на ПК налаштування може бути складним. З PS ви можете одразу насолоджуватися придбаним контентом, щойно увімкнете її. Навіть у магазинах, де ви купуєте програмне забезпечення, продукти чітко відображаються, що робить їх інтуїтивно зрозумілими.

Таким чином Нішіно відзначає, що головна перевага консолей у тому, що це власне девайс, який призначений та створений для гри у ігри і відповідно досвід «увімкнув та граєш» без жодних інших налаштувань є цінним для тих, хто обирає цю платформу для гри.

Окремо він також відзначив, що попри те, що PlayStation зараз звертає велику увагу на ПК для компанії все ще пріоритетом залишатимуть консолі — наразі PlayStation 5 Pro, а згодом уже й PlayStation 6.

Ми намагаємося збільшити загальну частку ігрового ринку, розширюючи наш контент і на ПК. Без сумніву, наш бізнес буде зосереджений на домашніх консолях, але пропонуючи ігри для інших пристроїв, окрім домашніх консолей, ми зможемо охопити ширше коло клієнтів.

Нагадаємо, що у продаж PlayStation 5 Pro має надійти уже 7 листопада. Що відомо про консоль читайте — за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...