Реклама

🙃 Творець оригінальної Flappy Bird вважає нову гру криптошахрайством

Čytaty latynkoju
🙃 Творець оригінальної Flappy Bird вважає нову гру криптошахрайством
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Творець оригінальної Flappy Bird вважає нову гру криптошахрайством
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробник Flappy Bird Дун Нгуєн каже, що він не причетний до нової гри, яку анонсувала того тижня The Flappy Bird Foundation.

Нгуєн опублікував перший пост на X з 2017 року де розповів, що він не має відношення до нової гри й він «нічого не продає». Це стало відповіддю на заяву The Flappy Bird Foundation, яка раніше повідомляла, що придбала права на гру у Gametech Holdings.

Як зазначає The Verge, Gametech Holdings дійсно у 2023 році подала заявку на оскарження торгової марки Flappy Bird Нгуєна.

Оскільки нова гра також буде пов’язана з Web3, Нгуєн зазначив, що не підтримує криптовалюту.

Журналісти з посиланням на експерта з кібербезпеки Варуна Бінівале зазначають, що на новому сайті з Flappy Bird є приховані сторінки, які вказують на зв’язок нової гри з криптогалуззю. Зокрема, на одній з видалених сторінок говорилося, що Flappy Bird «злетить вище, ніж будь-коли, на Solana, коли вона порине у Web3». Там же творці запросили гравців «будувати, створювати, грати і робити ставки, щоб стати власником».

Нагадаємо, що оригінальна гра вийшла у травні 2013 року, а у лютому 2014 року творець видалив гру з усіх магазинів через «залежність від гри та зловживання нею».

Раніше ми також розповідали, що Flappy Bird повернеться на iOS та Android через десять років.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...