Реклама

🤖 Продажі Astro Bot у Великій Британії на старті перевищили Sonic Frontiers

Čytaty latynkoju
🤖 Продажі Astro Bot у Великій Британії на старті перевищили Sonic Frontiers
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤖 Продажі Astro Bot у Великій Британії на старті перевищили Sonic Frontiers
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хороші новини для всіх, хто переймався, чи буде в Astro Bot комерційний успіх, що дозволить студії розвивати франшизу надалі. Принаймні у Великій Британії, яку використовують як ринок, за яким можна прогнозувати й продажі по всьому світу, в гри все добре.

Головний редактор GamesIndustry.biz Крістофер Дрінг у твіттері написав, що у Сполученому Королівстві гра продалася на 21% ліпше, ніж Ratchet & Clank: Rift Apart за той же період — інший пригодницький платформер, на початку ексклюзивний для PS5 (згодом він вийшов на ПК).

І навіть це ще не все. За його словами, гра отримала більше продажів, ніж Sonic Frontiers та Crash Bandicoot 4: It’s About Time при тому, що ці ігри — мультиплатформні, тоді як Astro Bot наразі доступна лише на PlayStation 5.

Це не гарантує успіху надалі, однак, як зазначає оглядач, такі ігри дійсно зазвичай користуються успіхом в аудиторії впродовж тривалого часу.

Astro Bot вийшла 6 вересня та стала першим ексклюзивом PlayStation, який отримав українську локалізацію на старті. Читайте нашу рецензію на гру за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...