Реклама

😐 Аніме за мотивами Sekiro може бути скасоване, — чутки

Čytaty latynkoju
😐 Аніме за мотивами Sekiro може бути скасоване, — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 Аніме за мотивами Sekiro може бути скасоване, — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За чутками, виробництво аніме на основі гри Sekiro: Shadows Die Twice страждає від «браку ресурсів» й може бути скасоване найближчим часом.

Нагадаємо, торік з’явилися перші чутки, що гра від FromSoftware отримає аніме-адаптацію. З того часу в мережі з’являлася обмежена інформація про майбутнє аніме, проте офіційного підтвердження так й не було.

Тепер, на початку вересня з’явилася інсайдерська інформація, що аніме все ще в розробці. За планом, це мав бути малосерійний проєкт від невеликої студії Qzilla. Попри це, режисером мав стати досвідчений аніматор Кенічі Куцуна, що працював над «Наруто», «Бліч», «Сталевий алхімік» та багатьма іншими проєктами.

Тепер інсайдер oecuf, який часто публікує точну інформацію про аніме, поділився добіркою свіжих чуток про різні проєкти, серед яких й була адаптація Sekiro: Shadows Die Twice.

З цих чуток стало відомо, що адаптації Sekiro бракує ресурсів, і доля проєкту залежить від того, скільки людей (та, ймовірно, інвестицій) «зможе зібрати Кенічі Куцуна». Більше про адаптації гри інформації немає, але це може свідчити про те, що проєкт перебуває у невизначеному стані.

Раніше ми розповідали, що Sekiro: Shadows Die Twice отримає аніме-адаптацію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...