Реклама

👀 Bungie анонсувала Codename Frontiers — масштабне розширення для Destiny 2

Čytaty latynkoju
👀 Bungie анонсувала Codename Frontiers — масштабне розширення для Destiny 2
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Bungie анонсувала Codename Frontiers — масштабне розширення для Destiny 2
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На честь десятиріччя Destiny 2 студія Bungie опублікувала дорожню карту розширення під назвою Codename Frontiers. З неї стало відомо, який контент з’явиться у грі пізніше.

Нагадаємо, цього року у червні Bungie вже випускала доповнення The Final Shape для Destiny 2. Проте, як зазначили розробники, вони «зачинили двері з The Final Shape, але відкривають нові, дивні, захопливі двері».

Так, з мапи стало відомо, що Destiny 2 у 2025 році чекають два великих сезони — Codename Apollo та Codename Behemoth. Перший вийде навесні та влітку, а Behemoth взимку 2025 та навесні 2026. Окрім цих доповнень, гравці також отримають чотири великих оновлення у 2025 для Destiny 2.

Кожен сезон буде складатися з нових історій, локацій, місій, спорядження та рейдів тощо. Разом з тим розробники планують залучити нових гравців у проєкт, змінивши рівень доступності для новачків.

Ми вважаємо, що для Destiny настав час змінюватися і розвиватися, і що наша спільнота хоче, щоб ця гра також росла та інноваційно розвивалася. А для цього нам потрібно почати ламати деякі шаблони.

Тайсон Грін , геймдиректор Bungie

Інших деталей про майбутнє оновлення немає.

Раніше ми розповідали, що з Bungie звільнилися творці Destiny, а спін-офф до гри скасували.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...