Реклама

🎮 Final Fantasy VII Remake Final Fantasy XVI готуються для релізу на Xbox — інсайдер

Čytaty latynkoju
🎮 Final Fantasy VII Remake Final Fantasy XVI готуються для релізу на Xbox — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Final Fantasy VII Remake Final Fantasy XVI готуються для релізу на Xbox — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ціла трилогія Final Fantasy VII Remake, Final Fantasy XVI та Final Fantasy Pixel Remasters за останніми чутками може все-таки стати доступною й для гравців на консолях Xbox.

Такою інформацією поділився Джез Корден з Windows Central під час подкасту Xbox Two. За його словами перші анонси стосовно цього можна уже очікувати на Tokyo Game Show:

Я думаю, що ми отримаємо щось пов'язане з Final Fantasy. Я чув, що на порядку денному стоїть цілий список, включаючи Final Fantasy VII, XVI і Pixel Remasters.

Багато людей ставили питання: «Невже Sony назавжди закрила Final Fantasy VII?» Я чув, що це не так, і що Final Fantasy VII врешті-решт вийде на Xbox. Я не знаю, коли це станеться, і не знаю, чи буде це в першій хвилі... Я думаю, що VII Remake прийде на Xbox, але я думаю, що принаймні спочатку це будуть Pixel Remasters і VII.

Якщо довіряти словам Кордена, то можна дійсно очікувати на те, що спершу гравці на Xbox  отримають реліз final Fantasy XVI та Pixel Remasters. Щодо ремейк-трилогії Final Fantasy VII, то тут варто очікувати на її завершення, адже поки що вийшло лише дві гри. Відповідно сьома частина може вийти на Xbox як ціла колекція.

Наразі ж звісно варто очікувати на офіційні анонси.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...