Реклама

👀 Concord з’явиться в серіалі Secret Level попри скасування, — чутки

Čytaty latynkoju
👀 Concord з’явиться в серіалі Secret Level попри скасування, — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Concord з’явиться в серіалі Secret Level попри скасування, — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Попри скасування Concord, в Amazon все ще планують додати гру у серіал-антологію Secret Level, що має вийти у грудні. Нагадаємо, гра вже відсьогодні переходить в офлайн

Нагадаємо, у Secret Level буде 15 окремих серій-оповідань, заснованих на популярних ігрових франшизах. Під час першого трейлеру гравці помітили Concord — але раптове скасування гри поставило під сумнів її появу у серіалі.

Тепер, як повідомило видання IGN з посиланням на «джерело, близьке до виробництва», гра все ще залишається у серіалі. Amazon, яка випускає серіал, ситуацію з Concord наразі не прокоментувала.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що PlayStation прибере Concord з усіх цифрових магазинів та поверне кошти гравцям, які її придбали на ПК та PlayStation 5.

Також нагадаємо, що причиною скасування гри стало те, що на момент релізу Concord мав низький онлайн, а за підрахунками аналітиків було продано лише 25 тис. копій гри.

Однак PlayStation відзначає, що розглядає інші можливості доступу до гри. Ймовірно, Concord можуть тепер випустити за безкоштовною моделлю (free-to-play).

Зазначимо, серіал Secret Level привернув увагу на gamescom не лише через велику кількість знайомих франшиз, але й через участь Тіма Міллера у виробництві — раніше він та його студія створили антологію «Любов, смерть і роботи». Secret Level має вийти на Prime Video 10 грудня.

Раніше ми розповідали про усі ігри, які показали в трейлері Secret Level.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...