Реклама

🎮 Для World of Tanks вийшло найбільше оновлення за цей рік

Čytaty latynkoju
🎮 Для World of Tanks вийшло найбільше оновлення за цей рік
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Для World of Tanks вийшло найбільше оновлення за цей рік
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

World of Tanks отримає оновлення Hailstorm, яке додає у гру новий контент, зокрема, нову лінійку танків та випадкові події.

Так, в оновленні з’явиться нова лінійка чехословацьких легких танків, що складається з чотирьох швидких флангових машин із грізним Vz. 71 Tesák на X рівні. Також три інші гілки танків — Bat.-Châtillon 25 t, M48 Patton і K-91 — стали сильнішими.

На трьох ігрових мапах (Промзоні, Малинівки та в Карелії) з’являться нові випадкові події, а ще вісім ігрових мап отримали оновлення. Нові події впливають на поле бою, створюючи нові можливості та виклики.

Також на цьому оновленні завершиться удосконалення системи навичок екіпажу, над якою працювали декілька років. Відтепер кожен член екіпажу може отримати до 6 навичок, а зароблені після цього очки XP дозволять гравцям отримувати універсальні навчальні посібники. Разом з тим ребалансували навички.

Також розпочнеться останній сезон Бойової перепустки цього року, зроблений у тематиці всесвіту Waffenträger. Він розкриває раннє життя Макса фон Крігера та містить ексклюзивні нагороди з елементами кастомізації.

Оновлення вже доступне для гравців.

Раніше ми розповідали, що Wargaming представила кастомну Xbox Series X на честь річниці World of Warships: Legends.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...