Реклама

🔮 Розробники нової Life Is Strange розповіли, що надихалися іграми Remedy

Čytaty latynkoju
🔮 Розробники нової Life Is Strange розповіли, що надихалися іграми Remedy
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔮 Розробники нової Life Is Strange розповіли, що надихалися іграми Remedy
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В новому інтерв’ю творці Life Is Strange: Double Exposure розповіли, що надихалися «дивацтвами» проєктів Remedy, а також розповіли, яке із закінчень оригінальної гри вважати каноном.

Так, журналіст Gamespot спочатку запитав у розробників про джерела натхнення Double Exposure. Творці гри розповіли, що натхнення для своїх мультисвітів вони назвали ігри Remedy та їх «особливий бренд дивацтв».

Я великий шанувальник того, як вони знаходять свій власний спосіб зробити альтернативні часові лінії, мультивсесвіти і тому подібне. Думаю, особливо в кінці гри, ви можете побачити деякі візуальні ефекти, які трохи нагадуватимуть Remedy.

Джонатан Стоудер, арт-директор гри

Окремо творці гри розповіли й про музику. Серія славиться своїми саундтреками, і розробники підтвердили, що буде багато нових пісень, написаних спеціально для гри. Про популярні пісні, які можуть додати як саундтрек, творці гри не розповіли.

Також режисером оповіді Феліс Куан зазначив, що вони поважають обидва закінчення оригінальної гри. Зазначимо, закінчення першої Life is Strange дуже різні, тому шанувальники до цього сперечалися, який саме фінал є каноном.

Отже, під час запуску нової гри, граючи перші пару сцен, у вас буде можливість сказати, що сталося в першій грі. З цього моменту ви визначите свій канон.

Феліс Куан

Нагадаємо, Life Is Strange: Double Exposure виходить 29 жовтня на ПК, PS5, Xbox Series X|S та Nintendo Switch.

Раніше ми розповідали, що з’явилося 40 хвилин геймплею гри Life is Strange: Double Exposure.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...