Реклама

🧐 The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom — зʼявилися фінальні превʼю гри

Čytaty latynkoju
🧐 The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom — зʼявилися фінальні превʼю гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧐 The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom — зʼявилися фінальні превʼю гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже відносно скоро має відбутися реліз першої гри в серії The Legend of Zelda, де гравці зможуть грати саме за Зельду. 26 вересня на нас очікує вихід The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, а напередодні цього західні журналісти поділилися своїми фінальними превʼю гри.

Загалом можна зрозуміти лише одне, що уже за сталою традицією західні оглядачі у захваті від чергової гри Nintendo у франшизі The Legend of Zelda.

Наприклад у GameSpot відзначають, що хоча гра бере багато чого з Link’s Awakening, однак Echoes of Wisdom все ж вдається також передати «більш системну та імпровізаційну» складову Breath of the Wild та Tears of the Kingdom.

Відзначається, що у грі досить велика кількість пазлів, яі гравцям доведеться проходити завдяки можливості Зельди створювати різноманітні ехо обʼєктів. До того ж створювати ці ж самі ехо гравці можуть ледь не з будь-якого предмета, який зустрінеться вам у грі.

У виданні VGC теж відзначають, що гра відчувається як своєрідна варіація Breath of the Wild.

Водночас оглядачі видання назвали слабкою стороною гри її бої. Вони загалом не надто динамічні. Однак з іншого боку у VGC додають, що вони досить цікаво працюють з огляду на механіку створення ехо предметів. Проте це не класичне «рубати усіх навколо».

У IGN відзначають, що нова Зельда відчувається наче одна з класичних ігор франшизи, але зі своїми новими «фішками».

У виданні відзначають, що гра заохочує гравців до креативу та нестандартних методів проходження. Водночас оглядач теж відзначає, що тут доволі незвична бойова система до якої доведеться звикнути після традиційних ігор з Лінком. Однак до мінусів гри це не відносять.

Загалом помітно, що у Nintendo серйозно підійшли до першої гри у The Legend of Zelda, де ми можемо грати за Зельду. Розробники зробили усе, щоб відчути різницю між грою за Лінка та за принцесу.

Однак як саме це буде усі дізнаються лише 26 вересня та ексклюзивно на Nintendo Switch.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...