Реклама

🤔 Dragon Age: The Veilguard буде дружньою до гравців завдяки покращенням для зручності — що саме буде у грі

Čytaty latynkoju
🤔 Dragon Age: The Veilguard буде дружньою до гравців завдяки покращенням для зручності — що саме буде у грі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Dragon Age: The Veilguard буде дружньою до гравців завдяки покращенням для зручності — що саме буде у грі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У BioWare продовжують просувати свою майбутню гру Dragon Age: The Veilguard і уже цього разу під час Q&A-сесії у Discord розробники розповіли про нові функції гри, що роблять її більш дружньої для гравців.

З нами поділилися кількома цікавими функціями комфорту (quality-of-life), які зроблять гру набагато зручнішою.

До прикладу креативний директор Dragon Age: The Veilguard Джон Еплер відзначив, що іноді життя вносить свої корективи в ігровий процес. Саме тому у гравців буде можливість ставити кат-сцени на паузи:

У грі можна поставити на паузу кожну сцену. Очевидно, що в житті трапляються різні речі... мою кішку може знудити в сусідній кімнаті, і мені потрібно знайти спосіб забрати її з килима на, знаєте, не килим — тож ви можете поставити на паузу будь-яку сцену і розмову.

Водночас у грі все ж не буде історії ваших діалогів з персонажами. Тому, якщо ви пропустите щось важливе, то це уже неможливо буде переглянути у якомусь журналі.

Також геймдиректорка гри Корінн Буше розповіла, що гравці зможуть в процесі проходження вільно експериментувати з білдами та очками навичок своїх героїв. У грі можна буде безкоштовно «відкочувати» прогресія свого персонажа та розподіляти очки заново.

Для гравців, яким важливий зовнішній вигляд їхніх персонажів у Dragon Age: The Veilguard запропонують систему «трансмогу» — коли ви зможете обрати вигляд спорядження, одягу та не виглядати наче «збірна солянка» зі всього найкращого, що ви знайшли.

Загалом це буде система схожа до тієї, яку ми могли побачити у Hogwarts Legacy.

Також раніше розробники поділилися з нами детальними описами компаньйонів та їхніми здібностями у Dragon Age: The Veilguard.

Нагадаємо, що реліз Dragon Age: The Veilguard заплановано на 31 жовтня для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...