Реклама

🤔 В Rocksteady відбулися звільнення через провал Suicide Squad: Kill the Justice League

Čytaty latynkoju
🤔 В Rocksteady відбулися звільнення через провал Suicide Squad: Kill the Justice League
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 В Rocksteady відбулися звільнення через провал Suicide Squad: Kill the Justice League
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співробітники Rocksteady повідомили про звільнення в студії через слабкі продажі гри Suicide Squad: Kill the Justice League.

Нагадаємо, у травні Warner Bros. Discovery відзвітувала за перший фінансовий квартал та розповіла, що продажі гри Suicide Squad: Kill The Justice League розчарували інвесторів. Керівник компанії Девід Заслав тоді розповів, що через слабкі продажі гри та інші проблеми студія недоотримала майже $200 млн.

Звісно, тепер відповідати за це доводиться розробникам гри — студії Rocksteady. Як повідомили працівники студії виданню Eurogamer, зараз всередині команди відбулися звільнення. Зокрема, скоротили відділ підтримки проєктів (який займається тестуванням ігор) — з 33 людей залишили лише 15.

Звільнення також відбулися і у інших відділах, але точних цифр наразі немає. Один з розробників повідомив, що його скоротили прямо під час вимушеної відпустки задля догляду за дитиною.

За словами звільнених розробників, керівництво студії прямо оголосило причини звільнення — слабкі продажі Kill the Justice League.

Разом з тим працівники повідомили Eurogamer, що через такі звільнення, ймовірно, постраждає якість наступних проєктів, а колеги, що залишилися, почнуть працювати більше. За словами розробників, заниження якості майбутніх ігор через звільнення прогнозує й вище керівництво Rocksteady.

Нагадаємо, після провалу Kill the Justice League розробників з Rocksteady відрядили допомагати у створенні «режисерської версії» Hogwarts Legacy.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...