Реклама

🙃 Розробники Dune: Awakening називають порт гри для Xbox Series S «викликом»

Čytaty latynkoju
🙃 Розробники Dune: Awakening називають порт гри для Xbox Series S «викликом»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Розробники Dune: Awakening називають порт гри для Xbox Series S «викликом»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За словами керівника з виробництва студії Funcom Скотта Джуніора реліз Dune: Awakening наразі заплановано лише для ПК через проблеми з оптимізацією гри для консолей, зокрема Xbox Series S.

Як передає VG247 Джуніор відзначає, що у розробників багато часу йде на те, щоб гра працювала на обладнанні різного рівня потужності. Саме тому поки що гра має реліз для ПК.

За його словами особливим випадком є Xbox Series S, на якій Dune: Awakening має вийти поряд з Series X, PlayStation 5. Порт для цієї найслабшої консолі останнього покоління він називає «викликом»:

Це одна з причин, чому ми виходимо спочатку на ПК. Нам потрібно зробити багато оптимізацій, перш ніж ми вийдемо на Xbox. Але так, Xbox Series S — це виклик.

Водночас Джуніор відзначає, що сама гра потребує доволі потужного заліза й від ПК-гравців, адже розробники хочуть щоб гра виглядала чудово навіть на найнижчих налаштуваннях графіки:

Unreal (рушій гри )робить багато роботи за нас у певному сенсі. Ми більше займаємося оптимізацією ресурсів та використанням різних технологій, будь то FSR чи щось інше, для підняття кадрів. Ми хочемо, щоб гра виглядала приголомшливо, незалежно від того, чи у вас 3070, чи 4090, але ми також хочемо, щоб вона виглядала добре... Я не думаю, що ми ще випустили мінімальні вимоги, але ви знаєте, що потужні карти кількарічної давнини повинні бути здатні запустити гру. Вона повинна виглядати добре — вона не зможе використовувати можливості ультраспецифікації, але все одно виглядатиме гарно.

Нагадаємо, Dune: Awakening вийде на ПК на початку 2025 року, а реліз для консолей Xbox і PlayStation відбудеться трохи пізніше.

Також раніше розробники провели велику геймплейну презентацію гри деталі якої можете дізнатися — за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...