Реклама

😐 Bungie звільнила керівника Marathon через сексуальні домагання

Čytaty latynkoju
😐 Bungie звільнила керівника Marathon через сексуальні домагання
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 Bungie звільнила керівника Marathon через сексуальні домагання
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У ЗМІ просочилася інформація, що колишнього керівника Marathon Крістофера Барретта звільнили через неналежну поведінку.

Нагадаємо, цього року у Bungie відбулися скорочення, й звільнення керівника Marathon виглядало, як чергові зміни в компанії задля оптимізації.

Проте зараз видання Bloomberg повідомило, що Барретт був звільнений з Bungie після того, як його звинуватили у неналежній поведінці після внутрішнього розслідування. Зокрема, на Баррета скаржилися щонайменше вісім співробітниць студії.

За їх словами колишній розробник говорив співробітницям, що вони привабливі, просив їх зіграти в «Правду чи витівку» і натякав, що може допомогти їм у просуванні кар’єри завдяки своєму багатству і владі в студії.

Сам Барретт прокоментував чутки, зазначивши, що він вважає, що його спілкування з колегами не було небажаним.

Я відчуваю, що завжди поводився чесно і з повагою та підтримкою ставився до своїх колег, багатьох з яких я вважаю своїми найближчими друзями. Я ніколи не вважав, що моє спілкування було небажаним, і ніколи б не подумав, що воно могло змусити когось почуватися незручно. Якщо хтось коли-небудь відчував себе так через спілкування зі мною, я щиро перепрошую.

Крістофер Барретт

Нагадаємо, до призначення у Marathon Барретт був артдиректором та художником для Halo та Destiny. Наразі розробкою Marathon керує геймдиректор Valorant Джо Зіглер, але справи все ще йдуть недобре для гри — Marathon від Bungie знаходиться у «виробничому пеклі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...