Реклама

🎮 Square Enix планує «поглибити стосунки з гравцями на Xbox»

Čytaty latynkoju
🎮 Square Enix планує «поглибити стосунки з гравцями на Xbox»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Square Enix планує «поглибити стосунки з гравцями на Xbox»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Творець Final Fantasy 14 Наокі Йошида розповів, що Square Enix хотіла б «ще більше поглибити відносини з користувачами Xbox» після виходу MMORPG на консолі Microsoft.

Йошида розповів виданню Eurogamer, що гравці «довго чекали на реліз для Xbox», проте він все ж отримав «дуже теплий відгук» від спільноти. За його словами, за останні роки Square Enix втратила фан-базу на Xbox, проте останні ігри доводять, що гравцям все ще цікава серія FF.

Геймдизайнер також додав, що завдяки теплим відгукам Final Fantasy 14 від гравців на Xbox, Square Enix може скористатися цим, щоб «поглибити стосунки з гравцями на цій платформі».

Йошида зазначив, що Xbox в Японії представлена не дуже активно, а Square Enix — японські розробники, тож звісно, в першу чергу, вони орієнтуватимуться на свій ринок.

Однак у Square Enix ми змінюємо нашу політику. Зараз ми переходимо до політики випуску наших ігор на мультиплатформенній основі, і ми дуже хочемо, щоб якомога більше гравців змогли пограти в наші ігри. Тому, взявши за відправну точку Final Fantasy 14, ми хочемо випускати більше ігор Square Enix на Xbox.

Наокі Йошида

Нагадаємо, реліз гри на консолях Xbox відбувся 21 березня, причому останнє доповнення Dawntrail стало першим, яке вийшло одночасно на Xbox, ПК та PlayStation.

Раніше в мережі ширилися чутки, що Final Fantasy XVI незабаром вийде на Xbox.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...