Реклама

🎮 Вийшов перший геймплейний трейлер Clair Obscur: Expedition 33 — що відомо про гру

Čytaty latynkoju
🎮 Вийшов перший геймплейний трейлер Clair Obscur: Expedition 33 — що відомо про гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Вийшов перший геймплейний трейлер Clair Obscur: Expedition 33 — що відомо про гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Французька студія Sandfall Interactive поділилася першим поглядом на геймплей покрокової RPG Clair Obscur: Expedition 33.

Так, згідно з сюжетом, Clair Obscur: Expedition 33 розповідатиме про світ, в якому таємнича Художниця раз на рік знищує людей, чий вік збігається з цифрою, яку вона вигадала. У грі доведеться грати за Експедицію 33 — групу людей, що намагаються зупинити Художницю.

Разом з тим світ, створений на основі Прекрасної епохи Франції, населений різними міфічними істотами, з якими загону гравця доведеться боротися.

У грі буде вільне дослідження локацій, але покрокові бої — такий підхід чимось схожий на класичні сучасні JRPG, як-от останні ігри Persona. Кожен персонаж має унікальний набір здібностей, які можна посилювати, вчасно натискаючи кнопки. Також завдяки цьому можна буде уникати атак та робити комбо.

У локаціях у фазах дослідження також потрібно буде знаходити приховані завдання та розгадувати таємниці. Деякі союзники — як найманці чи легендарні істоти — зможуть допомагати шукати таємні місця на локації.

Загалом, у трейлері можна побачити одну з перших локацій гри, де лідери експедиції Густав і Лун шукають Маель, іншого члена команди, і досліджують регіон в пошуках підказок.

Сама гра створена на Unreal Engine 5. Реліз відбудеться у 2025 році на ПК, PS5 та Xbox Series X|S. Крім того, гра буде доступною за підпискою Game Pass з першого дня. Згідно зі сторінкою у Steam, у грі, на жаль, не буде української локалізації.

Раніше ми розповідали, що у Balatro буде колаборація з The Witcher 3, Among Us, Vampire Survivors і Dave the Diver.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...