Реклама

💰 Як джедаю вижити за 40 гривень

Ігрова підписка по ціні горнятка кави або як я знову став джедаєм (хоча не планував цього)
Čytaty latynkoju
💰 Як джедаю вижити за 40 гривень
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💰 Як джедаю вижити за 40 гривень
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ігрова підписка по ціні горнятка кави або як я знову став джедаєм (хоча не планував цього)

Спробував я цього вашого Джедая за 40 гривень — тут я маю на увазі купівлю EA Play за надзвичайно привабливою ціною та подальше завантаження Star Wars Jedi Survivor на свою PlayStation 5. Свого часу я пройшов першу частину, а тому приблизно розумів чого очікувати від сиквелу. Але все одно залишився приємно здивованим.

Коли я вперше запустив Fallen Order років п’ять тому, я одразу ж зрозумів, чого намагалися досягти її автори. Це ж нічим не прикритий Souls-клон в обгортці «Зоряних війн». Та слід відзначити, що гра була непоганою. Вона дарувала справжній челлендж, більш-менш цікаву історію та горстку колоритних персонажів в довісок.

Jedi Survivor я вирішив пропустити на релізі, оскільки в той момент Souls-механіка вже сиділа мені в печінках, і єдине, що змусило мене повернутись до цієї серії, — це привабливий цінник. Після перших же годин ігроладу я здивовано вигукнув: «Чого я не зіграв в це раніше?» (якщо чесно, я нічого не вигукував, але здивованим був ще й як).

По-перше, це вже ніякий не Souls-like. Так, тут є майже вся атрибутика притаманна цьому жанру, ось тільки гра відчувається інакше. Перед нами повноцінна екшн адвенчура з запеклими боями та кінематографічними сценами. По-друге, сценарій та його подача вийшли на абсолютно новий рівень. Досліджувати далекі-далекі планети так само цікаво, як і оцінювати роботу сценаристів.

Та найбільший бал я би віддав (хоч мене ніхто і наділяв такими повноваженнями) дизайнерам рівнів. Красиві атмосферні локації, які грамотно зв‘язані між собою системою шорткатів створюють стійку ілюзію відкритого світу, хоча насправді левову частину часу герой бігає лінійними маршрутами (якщо не брати до уваги секретні приміщення). А якщо вам такого дослідження буде замало, то в нагоді стануть елементи метроїдванії, що стимулюють повертатися до вже знайомих місцин для більш ретельного їх зачищення.

30 годин позаду, титри на екрані, і я сиджу щасливий та цілком задоволений собою. Це була цікава космічна подорож ціною в горнятко еспресо. Більш того, місяць підписки EA Play ще не закінчився, а ремейк Dead Space сам в себе не пограє. Тому всім низький поклін, я побіг.

*даний матеріал НЕ є рекламою підписки EA Play від Electronic Arts. Якщо вам так здалось, то вам просто здалось. А якщо ви — представник ЕА — напишіть мені в особисті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...