Реклама

✅ Steam тепер позначатиме відгуки, які написані від гравців на Steam Deck

Čytaty latynkoju
✅ Steam тепер позначатиме відгуки, які написані від гравців на Steam Deck
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ✅ Steam тепер позначатиме відгуки, які написані від гравців на Steam Deck
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Valve вирішили спростити життя власникам Steam Deck та відтепер будуть позначати відгуки на ігри від власників цієї портативної консолі у Steam.

Компанія запустила нову функцію, яка тепер показує спеціальну іконку з консоллю у відгуці, якщо він написаний користувачем, який грав у певну гру переважно на Steam Deck.

Таким чином у Valve хочуть гравцям спростити пошук інформації щодо конкретних ігор та того, як саме вони можуть працювати на портативці.

Раніше у Steam також запустили сортування користувацьких рецензій за принципом «корисності». Тобто тепер вам автоматично відображаються ті відгуки, які безпосередньо містять огляд від користувачів.

Традиційно ми сортуємо рецензії на основі того, скільки користувачів вважають їх корисними. Проте ми помітили, що користувачі повсякчас використовують рецензії для поширення жартів, мемів, ASCII-графіки й іншого вмісту, який може не надто допомагати потенційному гравцеві. Зазвичай цей вміст не шкодить і, навпаки, розважає наявних гравців, однак не завжди допомагає ухвалити зважене рішення щодо покупки гри.

Valve

Тому тепер такі відгуки будуть відображатися нижче, однак цю функцію сортування за користю можна буде відключити.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...