Реклама

🤔 Dragon Age: The Veilguard — BioWare запевняє, що гра буде добре оптимізованою для ПК

Čytaty latynkoju
🤔 Dragon Age: The Veilguard — BioWare запевняє, що гра буде добре оптимізованою для ПК
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Dragon Age: The Veilguard — BioWare запевняє, що гра буде добре оптимізованою для ПК
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останнім часом ПК-геймери уже звикли до того, що більшість ААА-ігор мають не надто вражаючі релізи на їхній платформі. Доволі часто вони стикаються з поганою оптимізацією, проблемами з продуктивністю та ін.

Зі свого боку у BioWare запевняють, що майбутня гра студії Dragon Age: The Veilguard не повинна мати жодних проблем на ПК. За словами розробників гра отримала понад 200 тис. годин тестування на ПК і це було понад 40% усіх зусиль, щодо роботи над оптимізацією гри в цілому:

Ми хочемо окремо зупинитися на особливостях гри Dragon Age: The Veilguard на ПК. Франшиза Dragon Age розпочалася на ПК, і ми хотіли переконатися, що ПК є чудовим місцем для гри в нашу гру. Багато хто з нас у BioWare сам грає на ПК, і під час тестування на ПК припадало 40% наших зусиль по тестуванню платформи — понад 200 000 годин тестування продуктивності та сумісності. Для нас було дуже важливо отримати правильний досвід гри на ПК, тому ми створили спеціальну команду, яка зосередилася на ПК. Ми з нетерпінням чекаємо, коли ви відчуєте це на собі!

Відзначається. що також було витрачено понад 100 тис. годин на тестування інтерфейсу гри. Гравцям обіцяють динамічні налаштування графіки. Тобто ви можете одразу бачити, як змінюватиметься вигляд гри залежно від обраних вами налаштувань уже у самому меню.

Нагадаємо, що реліз Dragon Age: The Veilguard заплановано на 31 жовтня для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...