Реклама

⚔ Kingdom Come: Deliverance II отримала новий трейлер на Gamescom 2024 — дивіться

Čytaty latynkoju
⚔ Kingdom Come: Deliverance II отримала новий трейлер на Gamescom 2024 — дивіться
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚔ Kingdom Come: Deliverance II отримала новий трейлер на Gamescom 2024 — дивіться
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На Gamescom ONL 2024 нам представили новий трейлер та погляд на майбутню гру від студії Warhorse — Kingdom Come Deliverance 2.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що розробники перенесли реліз гри на 11 лютого 2025 року, коли вона з’явиться для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Нагадаємо, що Kingdom Come Deliverance 2 вона стане прямим продовженням першої частини і її події знову розгорнуться у Богемії XV століття, а головним героєм знову буде Генрі. Розробники обіцяють, що гра буде більшою та масштабнішою за попередницю. Нас очікує понад п’ять годин кінематографічних сцен у кампанії.

Додамо, що бойова система у грі буде такою ж як і у першій частині та не зазнає кардинальних змін. Тобто не варто очікувати спрощеного режиму, чи чогось схожого до цього. Водночас на відміну від першої гри гравці матимуть  чотири напрямки для атаки замість п’яти. Однак разом з цим буде більше різноманітних варіацій для ваших ударів, комбінацій, контратак та ін.

Також прокачування навичок персонажа стане глибшим та розгалуженішим. Водночас усі навички також будуть між собою пов’язані, що дозволить мати більшу варіативність.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...