Реклама

👀 Hollow Knight: Silksong не буде на Gamescom

Čytaty latynkoju
👀 Hollow Knight: Silksong не буде на Gamescom
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Hollow Knight: Silksong не буде на Gamescom
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ведучий Gamescom 2024 Джефф Кілі одразу попередив шанувальників Hollow Knight, що на заході не варто очікувати сиквел гри.

Нагадаємо, студія Team Cherry вперше анонсувала Hollow Knight: Silksong у 2019 році — і з того часу шанувальники кожну ігрову конференцію очікують дату релізу гри та «флудять» питання про сиквел у коментарях.

Цього разу ведучий Gamescom ONL Джеф Кілі вирішив одразу стримати шанувальників, написавши у X, що гравцям не варто очікувати сиквел на заході. За його словами, Team Cherry все ще працює над грою.

Анонсована ще у 2019 році, Hollow Knight: Silksong перебувала в розробці майже п’ять років. Протягом більшої частини процесу розробки Team Cherry зберігали мовчання щодо змісту, масштабу та дати виходу гри. Однак під час виставки Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 року студія потішила шанувальників геймплеєм, розпливчастим вікном релізу та новиною про те, що гра з’явиться в Xbox Game Pass у перший же день. Невдовзі після цих анонсів Sony підтвердила, що Silksong також буде доступна для гри на консолях PlayStation.

Hollow Knight: Silksong розповідає про подорож улюбленого фанатами NPC з першої частини — Горнет, принцеси-захисниці Святогніздя (Hallownest), яка вирушає у власну мандрівку.

Team Cherry ще не повідомила про дату виходу гри, але вже відомо, що вона буде доступна на всіх консолях, ПК та Mac.

Раніше ми розповідали, про Gamescom ONL 2024 — коли та де дивитися, що очікувати від презентації.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...