Реклама

👀 Black Myth: Wukong — як гру зустріли критики

Čytaty latynkoju
👀 Black Myth: Wukong — як гру зустріли критики
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Black Myth: Wukong — як гру зустріли критики
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 20 серпня для PlayStation 5 та ПК має відбутися реліз Black Myth: Wukong — RPG-екшену з Королем мавп у головній ролі, що створений за книгою «Подорож на Захід» (одного з чотирьох класичних романів Китаю).

Напередодні релізу почали з’являтися перші огляди гри і загалом можна побачити, що критики позитивно зустріли гру, адже її бал на Metacritic становить — 84/100.

Оглядачі відзначають, що хоча це й не інноваційна гра, однак це цілком якісний дебютний проєкт для студії Game Science. Критики загалом згодні, що гра дарує хороший ААА-досвід, що поєднує в собі інтенсивність таких ігор на кшталт Sekiro з доступністю сучасних RPG. До того ж хвалять гру за її технічний стан без критичних багів.

Black Myth: Wukong виділяється як одна з найсильніших дебютних ігор, випущених останнім часом. Не будучи новаторською, вона майстерно поєднує в собі елементи кількох популярних франшиз, створюючи захопливий рольовий екшн, який не поступається найкращим зразкам жанру. Хоча деякі технічні проблеми та незначні недоліки геймплею дещо стримують гру, це не повинно зупинити жодного фаната рольових ігор чи екшенів від придбання цієї гри. Рідко коли «Подорож на Захід» була настільки приємною.

Wccftech

Black Myth: Wukong розквітає ексцентричним складом персонажів і виразними боями, загорнутими в багатий світ вихідного матеріалу.

PC Gamer

Попри деякі технічні проблеми, Black Myth: Wukong — це чудовий екшн з фантастичними боями, захоплюючими босами, привабливими таємницями і прекрасним світом.

IGN

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...