Реклама

👀 Фанатський ремастер The Elder Scrolls Oblivion отримав перший геймплейний огляд

Čytaty latynkoju
👀 Фанатський ремастер The Elder Scrolls Oblivion отримав перший геймплейний огляд
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Фанатський ремастер The Elder Scrolls Oblivion отримав перший геймплейний огляд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники The Elder Scrolls: Skyblivion — фанатського проєкту з переробки TES: Oblivion на рушії Skyrim, опублікували перший геймплейний погляд на свою версію гри.

У відео можна побачити як саме виглядає Skyblivion та безпосередньо місто Чоррол, а також два квести. Загалом для фанатського ремастера, видається, що гра виглядає цілком гідно.

Самі розробники відзначають, що робота над проєктом проходить згідно з планом тому вони й надалі готуються випустити Skyblivion уже у 2025 році.

Додамо, що оригінальна гра вийшла у 2006 році, а роботу над Skyblivion почали ще у 2012 році. Сам фанатський ремастер міститиме всі великі та маленькі розширення, які коли-небудь виходили до Oblivion, а також контент від команди розробки самого Skyblivion.

Водночас творці ремастера обіцяють розробити його так, щоб можна було обирати, що саме буде у вашій грі і вимкнути будь-який елемент.

Для встановлення цього моду обов’язково будуть потрібні оригінальні Oblivion та Skyrim, придбані легально.

Сам Skyblivion буде доступний лише гравцям на ПК та матиме текстури в роздільній здатності 4K. Щодо системних вимог, то розробники обіцяли, що якщо ваш комп’ютер може запускати Skyrim на середніх налаштуваннях, проблем зі Skyblivion бути не має.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...