Реклама

👀 Ще один інсайдер підтвердив, що Final Fantasy XVI вийде на Xbox

Čytaty latynkoju
👀 Ще один інсайдер підтвердив, що Final Fantasy XVI вийде на Xbox
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Ще один інсайдер підтвердив, що Final Fantasy XVI вийде на Xbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомий інсайдер Nate the Hate розповів, що вихід Final Fantasy XVI на Xbox — це питання часу, і, можливо, реліз гри на ПК та Xbox анонсують на Gamescom.

Nate the Hate розповів про це на форумі Reset Era, де він, відомий під псевдонімом NateDrake, відповідав на запитання гравців.

Так, на форумі інсайдер зазначив, що порт Final Fantasy XVI для Xbox буде точно, залишилося лише дочекатися, коли Square Enix зробить офіційне оголошення з цього приводу.

В іншому пості у нього запитали, чи може анонс версії для Xbox відбутися на Gamescom, на що Nate the Hate відповів «чим швидше, тим краще». Користувачі підхопили відповідь інсайдера, як натяк на анонс на Gamescom.

Варто зазначити, що останнім часом багато чуток стосується виходу Final Fantasy XVI на Xbox. Так, раніше інсайдер Shpeshal Nick казав, що порт на консолі Microsoft вийде у 2024 році.

Разом з тим актор Стюарт Кларк, що озвучує Діона у Final Fantasy XVI, написав у X, що він чекає на Gamescom 2024 «абсолютно без причини». Гравці також вважають, що це натяк на анонс по Final Fantasy XVI — якщо не версії для Xbox, то дата релізу гри на ПК.

Раніше ми розповідали, що творець Final Fantasy не бажає повертатися до розробки нових ігор у франшизі, бо хоче у них просто грати.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...