Реклама

🌚 Nintendo Switch 2 навряд вийде до кінця 2025 фінансового року — чутки

Čytaty latynkoju
🌚 Nintendo Switch 2 навряд вийде до кінця 2025 фінансового року — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Nintendo Switch 2 навряд вийде до кінця 2025 фінансового року — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Деякі розробники ігор сумніваються, що Nintendo дотримається обіцянки свого президента та випустить наступника Nintendo Switch до кінця фінансового 2025 року (до березня 2025 року).

Такою новиною поділився журналіст Крістофер Дінґ на подкасті GI Podcast від Gamesindustry.biz. За його інформацією нова консоль Nintendo навряд з’явиться раніше 31 березня 2025 року, адже у це не надто вірять деякі розробники з якими він розмовляв.

Жоден розробник, з яким я розмовляв, не очікує, що (Nintendo Switch 2) вийде в цьому фінансовому році, фактично їм сказали не очікувати його в цьому фінансовому році.

Водночас якщо хтось уже встиг сильно розчаруватися Дінґ додає, що це зовсім не означає, що консоль вийде сильно пізніше:

Багато людей, з якими я розмовляв, сподіваються, що він вийде в квітні-травні, тобто на початку наступного року, а не в кінці.

Звісно, що наразі це чутки і офіційно ми все ще очікуємо на анонс наступника Nintendo Switch до кінця 2024 року та реліз консолі до березня 2025 року. Однак сама Nintendo звісно може й змінити свої плани, щоб до прикладу вихід нової консолі збігався у часі з першим кварталом уже 2026 фінансового року.

Раніше компанія відзвітувала за свій перший квартал 2025 фінроку, де зафіксовано падіння доходів на 70%.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...