Реклама

👀 У Valve підтвердили, що портативна ROG Ally буде підтримувати SteamOS

Čytaty latynkoju
👀 У Valve підтвердили, що портативна ROG Ally буде підтримувати SteamOS
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 У Valve підтвердили, що портативна ROG Ally буде підтримувати SteamOS
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Один із розробників Valve підтвердив, що компанія працює над підтримкою сторонніх портативних пристроїв у SteamOS — зокрема, й ROG Ally від Asus.

Нагадаємо, спочатку у бета-оновленні операційної системи Steam Deck до версії 3.6.9 помітили ознаки того, що Steam OS 3 найближчим часом може отримати підтримку інших пристроїв. Так, в оновлені помітили згадку підтримки додаткових клавіш ROG Ally — портативних консолей Asus, які постачаються з ОС Windows 11.

Тепер, в матеріалі The Verge, розробник Valve Лоуренс Янг підтвердив майбутню сумісність SteamOS та ROG Ally. За його словами, Valve досягла значного прогресу, проте сумісність поки ще в розробці.

Загалом, таке оновлення збігається з планами компанії. Восени 2023 року у Valve казали, що SteamOS 3 буде адаптуватися для інших пристроїв поступово: спочатку для інших портативних ігрових комп’ютерів, а потім вже для потужніших пристроїв, таких як ноутбуки та ПК.

У The Verge також зазначили, що робота над сумісністю не свідчить про те, що на ROG Ally з’явиться SteamOS, оскільки Asus вигідно співпрацювати з Microsoft для своїх портативних консолей.

Раніше ми розповідали, що оглядачі називають Asus ROG Ally X найкращою протативкою з Windows на ринку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...