Реклама

😏 Пролог Dragon Age: The Veilguard буде «фіналом» усіх попередніх ігор серії — геймдиректорка

Čytaty latynkoju
😏 Пролог Dragon Age: The Veilguard буде «фіналом» усіх попередніх ігор серії — геймдиректорка
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😏 Пролог Dragon Age: The Veilguard буде «фіналом» усіх попередніх ігор серії — геймдиректорка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У BioWare нам обіцяютья, що Dragon Age: The Veilguard буде набагато масштабнішою за усі попередні ігри, адже лише її пролог буде більшим за фінал Inquisition.

Такі заяви зробила Корінн Буше, геймдиректорка Dragon Age: The Veilguard, у своєму інтерв’ю для журналу Edge. Вона відзначає,  лише пролог майбутньої гри буде на рівень вищим за фінали усіх попередніх частин та буде своєрідним підсумком для них:

Ми хотіли, щоб пролог відчувався як фінал будь-якої іншої нашої гри. Де ви потрапляєте прямо в цю атаку на місто і одразу ж занурюєтеся в дію та історію.

Коли я згадую Inquisition, як небо буквально розривалося, вплив ритуалу (Соласа) справді робить так, що це виглядає як незначна незручність.

Таким чином геймдиректорка натякає, що десять років очікування нової гри дійсно будуть відчутні і гравців уже з самого початку занурять до масштабу, якого вони ще не бачили у Dragon Age до цього, до того ж перший повноцінний геймплей це підтверджує.

Нагадаємо, що уже цього місяця BioWare має повідомити точну дату релізу гри. Наразі відомо, що Dragon Age: The Veilguard має вийти восени для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S. Однак раніше гравці завдяки артбуку, здається, дізналися більш конкретне вікно релізу гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...