Реклама

😥 Marathon від Bungie знаходиться у «виробничому пеклі» — інсайдер

Čytaty latynkoju
😥 Marathon від Bungie знаходиться у «виробничому пеклі» — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😥 Marathon від Bungie знаходиться у «виробничому пеклі» — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Bungie, яка нещодавно зіткнулася з доволі великим скороченням майже 17% своїх співробітників, видається перебуває у доволі пригніченому стані.

Раніше президент Sony розповів, що тепер студія буде сконцентрована лише на Destiny 2 та своїй майбутній грі Marathon. Однак щодо останньої з’явилися не надто втішні новини.

За словами Джейсона Шраєра з Bloomberg розробники зіткнулися з виробничими проблемами. Під час подкасту Friends Per Second він відзначив, що деякі з них не впевнені, що вони встигнуть випустити гру навіть у 2025 році, адже справи у гри «не дуже»:

Є причина, чому це було заплановано на цей рік і відкладено на цілий рік. Люди, з якими я розмовляв, трохи песимістично налаштовані щодо того, що вона навіть не встигне до поточного запланованого терміну, але побачимо. Я не знаю точно, коли це буде — десь у 2025 році, я не впевнений. Так, я маю на увазі, що настрої, які я чув, не дуже хороші. Принаймні, кілька місяців тому.

Таким чином можна зрозуміти, що гра уже знаходилася у «виробничому пеклі» ще до звільнень у Bungie і тому наразі, мабуть, у розробників ситуація точно не покращилася.

Нагадаємо, що з Marathon Bungie вирішила відродити одну зі своїх старих франшиз. Однак замість сюжетної гри студія вирішила перетворити її на PvP-шутер у жанрі «екстракшн».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...