Реклама

🐲 У Dragon Age: The Veilguard не можна буде грати за компаньйонів

Čytaty latynkoju
🐲 У Dragon Age: The Veilguard не можна буде грати за компаньйонів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🐲 У Dragon Age: The Veilguard не можна буде грати за компаньйонів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У BioWare вирішили не відходити від своєї традиції презентувати нам кожного разу нову Dragon Age, яка доволі не схожа на свої попередні частини.

Цього разу у Dragon Age: The Veilguard у грі вперше буде відсутня можливість грати за ваших компаньйонів. Якщо у трьох попередніх іграх ви могли керувати вашими супутниками, то тепер ви зможете лише давати їм команди, а повноцінно гратимете лише за свого персонажа.

У нещодавньому інтерв’ю геймдиректорка нової Dragon Age Корінн Буше відзначила:

Ви перебуваєте в цьому світі, ви зосереджені на своїх діях. Ми хотіли, щоб компаньйони відчувалися, як повністю реалізовані персонажі, що контролюють свої дії. Вони приймають власні рішення.

Також інша причина полягає у тому, що The Veilguard буде більш динамічною:

Це гра з набагато більшою кількістю дій за хвилину. Вона більш технічно вимоглива до гравця. Тому, коли ми спробували дати вам повний контроль над вашими компаньйонами, ми виявили, що це не додало досвіду. В деякому сенсі, це навіть зашкодило, враховуючи складність простого контролю над персонажем.

Я визнаю, що на папері, якщо ви просто прочитаєте, що ви не можете контролювати своїх компаньйонів, може здатися, що у вас щось забрали. Але під час тестування та перевірки з гравцями ми виявили, що вони зацікавлені у цьому як ніколи.

Нагадаємо, що уже цього місяця BioWare має повідомити точну дату релізу гри. Наразі відомо, що Dragon Age: The Veilguard має вийти восени для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S. Однак раніше гравці завдяки артбуку, здається, дізналися більш конкретне вікно релізу гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...