Реклама

😮 У Microsoft Flight Simulator 2024 можна буде виходити з літака та прогулюватися навколо

Čytaty latynkoju
😮 У Microsoft Flight Simulator 2024 можна буде виходити з літака та прогулюватися навколо
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 У Microsoft Flight Simulator 2024 можна буде виходити з літака та прогулюватися навколо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Microsoft Flight Simulator 2024, яка має вийти уже 19 листопада цбого року для ПК, Xbox Series X|S та у Game Pass, можна буде не лише літати.

У розмові з PC Gamer керівник Microsoft Flight Simulator Хорхе Нойманн розповів, що гравцям у новій грі дадуть можливість покидати свій літак, ходити навколо нього та навіть прогулятися улюбленими місцями:

У 2024 ви зможете вийти з літака і прогулятися. Ви зможете буквально дійти улюбленою гірською стежкою до улюбленої хатинки в горах. Посидіти на озері. Побачити захід сонця. Це справді цифровий двійник.

З такою новиною звісно постає логічне питання про те, скільки ж така гра потребуватиме вільного простору. Однак розробники вивантажать більшість файлів гри у хмару:

Ми випускаємо гру в листопаді, але ми думаємо, що вона буде... я б сказав, 50 ГБ або менше, але з тоннами більшого обсягу даних, тому що ми вивантажуємо більше в хмару.

Загалом наразі лише залишається чекати на те, якою ж дійсно буде Microsoft Flight Simulator 2024 та чи дадуть гравцям можливість досліджувати світ не лише на літаках, а й «на своїх двох».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...