Реклама

🎮 У наступному поколінні Xbox випустить портативку та звичну консоль — інсайдер

Čytaty latynkoju
🎮 У наступному поколінні Xbox випустить портативку та звичну консоль — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 У наступному поколінні Xbox випустить портативку та звичну консоль — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чутки про те, що Xbox готується випустити власну портативну консоль не вщухають. Цього разу Джез Корден з Windows Central під час одного з подкастів розповів про плани компанії на наступне покоління консолей.

Журналіст, який загалом відомий за різноманітними інсайдами зі стану Microsoft відзначає, що попри критику гравців та невизначеність, яку цього року «подарувала» Xbox, компанія все ж має плани не здаватися на ринку консолей.

Корден відзначає, що поки що Xbox зосереджена на консолях поточного покоління, які загалом не можуть похвалитися своїми результатами. Однак компанія також уже активно працює над різними варіантами для нового покоління консолей Xbox.

Хоча багато деталей поки що невідомі, однак можна зрозуміти, що Xbox точно не планує переходити суто до хмарного геймінгу і випустить наступника Xbox Series X. Разом з ним ми можемо отримати портативний пристрій, який буде самостійним доповненням до потужнішої стаціонарної консолі.

Корден відзначає, що це не буде аналог PlayStation Portal, а повноцінний портативний девайс. Таким чином компанія у дещо зміненому варіанті продовжить свою ідею з Series X|S, але цього разу у більш привабливій для розробників та гравців формулі. Тобто замість двох стаціонарних консолей нам запропонують звичну та портативну, що дасть гравцям широкий вибір.

Однак як саме Xbox планує розвивати свій консольний бізнес надалі ми дізнаємося лише згодом.

Раніше гендиректор Microsoft запевнив, що майбутнє Xbox за консолями, але також ПК та мобільними пристроями.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...