Реклама

📈 У Sega кажуть, що придбання Rovio повпливало на зростання прибутків

Čytaty latynkoju
📈 У Sega кажуть, що придбання Rovio повпливало на зростання прибутків
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 У Sega кажуть, що придбання Rovio повпливало на зростання прибутків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Материнська компанія Sega, Sega Sammy Holdings, поділилася новим фінзвітом. З нього стало відомо, що деякі релізи та придбання творців Angry Birds призвело до збільшення прибутку.

Загалом, Sega продемонструвала значне зростання продажів і прибутку в порівнянні з попереднім роком, переважно через сегмент відеоігор. Чисті продажі зросли на 34% до 72,733 мільярда єн, а прибуток збільшився на 181,5% порівняно з минулим роком і склав 15,702 мільярдів єн.

Sega Sammy стверджує, що основним драйвером цього зростання стали продажі нових ігор, а також повторні продажі старих проєктів. Загалом, продажі нещодавно випущених ігор зросли на 56%, а продажі старих ігор зросли на 31,8% порівняно з минулим роком.

У звіті особливо відзначена гра Shin Megami Tensei V Vengeance від Atlus, яка розійшлася тиражем у 500 тис. примірників лише за три дні після запуску. Крім того, Unicorn Overlord і Persona 5 Royal від Vanillaware також демонструють стабільно високі показники продажів з моменту виходу.

Розробник Angry Bird Rovio, якого Sega Sammy придбала в серпні минулого року, також зробив значний внесок у дохід, продажі якого за квартал склали 8,7 мільярда єн.

Раніше ми розповідали, що Sega завершила придбання Rovio Entertainment — розробників Angry Birds.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...