Реклама

🐲 Dragon Age: The Veilguard — відома можлива дата релізу завдяки артбуку гри

Čytaty latynkoju
🐲 Dragon Age: The Veilguard — відома можлива дата релізу завдяки артбуку гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🐲 Dragon Age: The Veilguard — відома можлива дата релізу завдяки артбуку гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо раніше EA під час свого фінансового звіту дала доволі широке релізне вікно для Dragon Age: The Veilguard, то тепер сам BioWare, можливо, випадково засвітила дещо конкретнішу інформацію.

Видається, що точніша дата релізу Dragon Age: The Veilguard, просочилося через вебсторінку нового артбуку The Art of Dragon Age: The Veilguard, яка є офіційним доповненням до гри. Відповідно багато фанатів тепер очікують, що книжка вийде або в той же день, що і гра, або трохи пізніше, і дата її публікації дає натяк на те, коли це може статися.

Хоча на питання «Коли вийде Dragon Age: The Veilguard?» поки що немає офіційної відповіді, однак дата публікації артбуку 30 жовтня може доволі сильно зменшити очікування щодо вікна релізу гри.

На Reddit користувач поділився скріншотами з офіційного сайту з артбуком. На фото видно, що вихід книжки заплановано на 30 жовтня 2024 року.

The Art of DA:TV – October 30th
byu/sea_greens indragonage

Користувачі відзначають, що раніше офіційні артбуки до інших ігор BioWare — Mass Effect Andromeda та Dragon Age Inquisition — виходили в один день з грою. Тому тепер багато хто сподівається, що The Veilguard вийде 30 жовтня або навіть раніше.

Цілком ймовірно, що гра може вийти раніше, адже колись у BioWare був неприємний досвід з артбуком Mass Effect 3, який вийшов раніше за саму гру і встиг проспойлерити деякі моменти гри. Саме тому гравці сподіваються, що гра вийде раніше 30 жовтня.

Додамо, що після того, яко користувачі помітили інформацію про артбук, її одразу прибрали, що може говорити про певну достовірність цього.

Однак, до оголошення дати релізу Dragon Age: The Veilguard залишилося небагато, адже розробники уже пообіцяли повідомити її у серпні.

Раніше Джефф Ґрабб з Giant Bomb відзначив, що реліз Dragon Age: The Veilguard заплановано на жовтень.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...