Реклама

🎮 Все, що показали на презентації THQ Nordic Showcase: Gothic, Darksiders, Titan Quest II

Čytaty latynkoju
🎮 Все, що показали на презентації THQ Nordic Showcase: Gothic, Darksiders, Titan Quest II
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Все, що показали на презентації THQ Nordic Showcase: Gothic, Darksiders, Titan Quest II
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вчора, 2 серпня, відбулася невелика презентація видавця THQ Nordic, на якій представили ремейк Gothic, новини щодо серії Darksiders та інші цікаві проєкти.

Titan Quest II

Grimlore Games продемонструвала на презентації перший ігроладний трейлер майбутньої Titan Quest II. В ньому можна побачити, що цього разу головний герой зіштовхнеться з богинею Немезідою та буде звільнити її жертв.

У трейлері можна побачити різні здібності персонажів різних класів (зокрема, систему класів, які можна поєднувати між собою) та деякі локації. Вороги, як кажуть творці, розподілені за фракціями, кожна з яких відрізняється здібностями, тактикою та здобиччю.

Гра вийде ПК, Xbox Series X|S і PlayStation 5, проте точна дата релізу, як і раніше, не розкривається.

Gothic Remake

Ремейк першої частини гри розробляє Alkimia Interactive. Згідно з ігроладним трейлером, гравців очікує не лише осучаснення графіки, а й зміни у бойовій системі чи заклинаннях.

Гра вийде на ПК, Xbox Series X|S і PlayStation 5 «пізніше».

Darksiders

На презентації відома ігрова серія Darksiders отримала невеликий тизер. Наразі незрозуміло, це буде четверта частина гри, або спін-офф про інші події. Дати релізу чи будь-яких інших деталей не представили.

Wreckfest 2

Сиквел перегонів Wreckfest від студії Bugbear отримав трейлер, проте ігроладу майбутнього проєкту майже не показали. Wreckfest 2 також не отримала дати релізу, проте гру вже можна додати до списку бажаного у Steam.

The Eternal Life of Goldman

Платформер у міфологічно-казковому сетингу від творців This Is the Police вийде на ПК, Xbox Series X|S, PS5 та Nintendo Switch. Дати релізу поки що немає, проте гру також можна додати до списку бажаного у Steam.

Space for Sale

Симулятор міжгалактичного забудовника від Mirage Game Studios вже доступний у ранньому доступі, проте на презентації можна побачити новий трейлер.

Disney Epic Mickey: Rebrushed

Платформер Disney Epic Mickey отримає ремейк під назвою Rebrushed. Гра вийде на всіх актуальних консолях та ПК. В центрі сюжету — Мікі Маус, який досліджує Пустоші, щоб вдихнути в них нове життя за допомогою фарб.

Way of the Hunter

На THQ Nordic Showcase представили трейлер доповнення Lintukoto Reserve для Way of the Hunter, яке вже доступно гравцям.

Нова гра від творців Little Nightmares

Закінчилася презентація маленьким анонсом від Tarsier Studios. Це буде наступна гра розробників, проте деталей про проєкт наразі немає.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...