Реклама

👀 З Bungie звільнилися творці Destiny, а спін-офф до гри скасували

Čytaty latynkoju
👀 З Bungie звільнилися творці Destiny, а спін-офф до гри скасували
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 З Bungie звільнилися творці Destiny, а спін-офф до гри скасували
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Двоє топменеджерів Bungie Люк Сміт і Марк Носворті також втратили посади під час останньої хвилі звільнень у компанії. Крім того, студія скасувала спін-офф до Destiny 2.

Зазначимо, 1 серпня стало відомо, що Bungie звільняє 220 співробітників, що становить приблизно 17% від загальної кількості працівників.

Вже після цього журналіст та інсайдер Джефф Грабб розповів, що з компанії пішли Люк Сміт, виконавчий директор Destiny, і Марк Носворті, віцепрезидент, що відповідав за франшизу. Варто зазначити, що наразі остаточно невідомо, чи звільнилися керівники самі, чи їх скоротили.

Попри це, Грабб також зазначив, що гра під назвою Project Payback також скасована. Шанувальники франшизи Destiny подумали, що це мала бути третя частина гри, проте інформацію уточнив інший інсайдер та журналіст Blommberg Джейсон Шраєр.

За його словами, Project Payback мала бути спін-оффом Destiny 2, а не повноцінною третьою частиною. Крім того, Шраєр зазначив, що гра перебувала у розробці довго, але була скасована до останніх скорочень. Крім того, Destiny 3 й взагалі наразі не розробляли.

Наразі невідомо, що очікує франшизу Destiny у майбутньому, проте під час звільнень у Bungie зазначили, що заплановане перезавантаження Marathon все ще в розробці, і над ним та франшизою Destiny все ще працюють понад 800 розробників.

Раніше ми розповідали, що Bungie звільняє приблизно 17% працівників та готує реструктуризацію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...