Реклама

🥴 Paradox Interactive знову перенесла Prison Architect 2

Čytaty latynkoju
🥴 Paradox Interactive знову перенесла Prison Architect 2
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Paradox Interactive знову перенесла Prison Architect 2
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Prison Architect 2 не вийде у вересні цього року, як очікувалося раніше, оскільки Paradox Interactive оголошує про чергове перенесення релізу гри.

Нагадаємо, у грудні 2023 стало відомо, що Prison Architect 2 вийде у 2024 році — тоді гра отримала рейтинг. Після цього відбувся офіційний анонс на початку 2024 — з назначеною датою релізу на березень.

Згодом гру, через наявні помилки та необхідність оптимізації, перенесли на травень, а ще пізніше — на вересень 2024. Тепер стало відомо, що гра не вийде й у вересні.

На жаль, ми не випустимо сиквел Prison Architect 3 вересня, тому що нам потрібно більше часу, щоб покращити продуктивність гри та її зміст. Наші тестові групи висвітлили проблеми, на яких нам потрібно більше зосередитися, в основному на продуктивності та контенті. Нам потрібно ще трохи підвищити якість, щоб відповідати стандартам, яких ми хотіли б досягти з цим сиквелом.

Paradox Interactive

Студія не назвала нову дату релізу, оскільки зараз розробникам потрібно «переоцінити обсяг роботи, яку необхідно виконати до того, як гра буде готова до випуску».

Нагадаємо, Prison Architect — це симулятор будівництва і менеджменту приватної в’язниці, який набув чималої популярності серед шанувальників жанру. Альфа-версія першої частини гри вийшла у вересні 2012 року, повноцінний запуск відбувся у 2013 році.

Загалом, справи у студії останнім часом йдуть не дуже. Нещодавно з’явилися новини про скасування Life by You, яка потрапила до переліку «проблемних» проєктів студії. Разом з тим є чутки, що розробка Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 йде з проблемами, останні проєкти — The Lamplighters’ League та Cities: Skylines 2 — не принесли студії комерційного успіху.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...