Реклама

👀 У Xbox розповіли, що очікувати від неї на Gamescom 2024

Čytaty latynkoju
👀 У Xbox розповіли, що очікувати від неї на Gamescom 2024
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 У Xbox розповіли, що очікувати від неї на Gamescom 2024
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже відомо, що Xbox завітає на Gamescom 2024 у серпні. Про це у компанії повідомили майже одразу після своєї успішної презентації Xbox Games Showcase 2024.

Тоді нам розповіли, що варто очікувати на оновлення по наступних проєктах:

  • Age of Mythology: Retold
  • Ara: History Untold
  • The Elder Scrolls Online
  • Fallout 76
  • Towerborne

Цього ж разу у Xbox відзначають, що також відбудуться окремі театральні презентації по Avowed, Indiana Jones and the Great Circle та Starfield: Shattered Space.

Окремо у Xbox тішаться тому факту, що вперше під крилом компанії на Gamescom з’явиться Blizzard зі своїми World of Warcraft та Diablo. На заході продемонструють детальніший погляд на майбутні доповнення до ігор — Vessel of Hatred для Diablo IV та The War Within для World of Warcraft.

На стенді Xbox відвідувачі також отримають змогу спробувати ігри від сторонніх партнерів компанії. Зокрема будуть представлені демоверсії Star Wars Outlaws від Ubisoft, ARK 2 від Studio Wildcard та головна родзинка повернення S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля від GSC Game World з «абсолютно новою демоверсією».

Також буде й окрема зона для інді-розробників з Squirrel with a Gun від Maximum Entertainment, Noodlecake’s Winter Burrow, Creatures of Ava від 11 bit Studios та ін.

Загалом Xbox планує продемонструвати в рамках Gamescom 2024 понад 50 ігор впродовж 21-25 серпня. Водночас нам також обіцяють прямі трансляції з демонстрацією майбутніх ігор впродовж перших трьох днів заходу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...