Реклама

👀 Гендиректор Microsoft запевнив, що майбутнє Xbox за консолями, але також ПК та мобільними пристроями

Čytaty latynkoju
👀 Гендиректор Microsoft запевнив, що майбутнє Xbox за консолями, але також ПК та мобільними пристроями
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Гендиректор Microsoft запевнив, що майбутнє Xbox за консолями, але також ПК та мобільними пристроями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Microsoft поділилася своїйм фінансовим звітом, у якому відзначаються значні доходи компанії від програмного забезпечення. Натомість апратне забезпечення уже вчергови фіксує падіння продажів. Звісно, що це стосується консолей Xbox, які загалом і без цього на ринку виглядають у доволі скрутному становищі.

Однак, якщо під час розмови з інвесторами фінансова директорка Microsoft відзначила, що бачить майбутнє Xbox у бізнесі передплат, то гендиректор компанії надав дещо конкретнішу відповідь, яка має заспокоїти фанатів «боксу».

Сатья Наделла відзначив, що компанія й надалі фокусується на консолях. Однак вони є лише частиною структури з трьох основних коспонентів: консолі, ПК та мобільні пристрої.

Для нас інвестиції в ігрову індустрію полягали в тому, щоб мати, я б сказав, правильне портфоліо того, що ми любимо в іграх і завжди любили в іграх, а саме Xbox і контент для цієї консолі, і розширювати його, щоб у нас був контент для всіх, де люди грають в ігри, починаючи з ПК.

Водночас Наделла також відзначив, що придбання Activision дає Xbox також можливість розширювати свою присутність за межі власної екосистеми. Зокрема тут він має на увазі ПК та мобільні пристрої.

Коли я думаю про портфоліо Activision, я бачу, що у нас є чудові активи, які охоплюють як ПК, так і консолі. А також, звичайно ж, активи для мобільних пристроїв, яких у нас ніколи не було. Отже, ми відчуваємо, що тепер у нас є і контент, і можливість доступу до всіх традиційних масштабних платформ, на яких люди грають в ігри, а саме: консолі, ПК та мобільні пристрої.

Нагадаємо, що раніше з’явилися чутки, що Xbox розробляє власну портативку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...