Реклама

🤔 Керівники Microsoft бачать майбутнє Xbox у бізнесі з передплатами

Čytaty latynkoju
🤔 Керівники Microsoft бачать майбутнє Xbox у бізнесі з передплатами
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Керівники Microsoft бачать майбутнє Xbox у бізнесі з передплатами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що під час телефонного дзвінка після фінансового звіту Microsoft ми отримали непряме підтвердження того, що за останніми новинами, які вселяють непевність у майбутнє Xbox стоїть власне керівництво «майків».

GamesRadar+ повідомляє, що під час розмови з інвесторами у фінансової директорки Microsoft Емі Гуд запитали, як вони мають ставитися до зростання ігрового бізнесу Microsoft. На це вона відповіла:

Я думаю, що справжня мета полягає в тому, щоб мати можливість надавати широкий набір контенту більшій кількості користувачів у більшій кількості місць, і дійсно будувати те, що нам здається більш схожим на ануїтетний та передплатний бізнес програмного забезпечення.

Вона також додала, що керівництво «натхненне деяким прогресом і тим, як ми досягаємо успіху з Game Pass». Звісно, що це загалом не вичерпна відповідь, яка не дає багато конкретики.

Однак з цього можна зрозуміти, що у Microsoft на фоні невтішних результатів з продажами апаратного забезпечення можуть планувати робити більший акцент на своїх сильних сторонах — програмному забезпеченні, яке приносить доходи, а особливо після придбання Activision Blizzard.

Додамо, що гендиректор Microsoft відзначив, що після серіалу Fallout популярність ігор цієї франшизи у Game Pass зросла у 5 разів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...