Реклама

💵 Фінзвіт EA: напередодні релізу Dragon Age: The Veilguard справи йдуть краще, ніж очікувалося

Čytaty latynkoju
💵 Фінзвіт EA: напередодні релізу Dragon Age: The Veilguard справи йдуть краще, ніж очікувалося
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💵 Фінзвіт EA: напередодні релізу Dragon Age: The Veilguard справи йдуть краще, ніж очікувалося
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

EA оприлюднила свої фінансові результати за перший квартал 2025 фінансового року. З них стало відомо, що, попри кризу в ігровій індустрії, компанія почувається добре.

Загалом, за перший квартал чистий прибуток EA склав $1,262 млрд. Ця сума перевищила очікуваний показник у $1,25 млрд. За словами CEO EA Ендрю Вілсона, чудові показники, які повпливали на прибуток, показали Madden NFL 24, FC Online та FC Mobile.

Щодо доходу, то за перший квартал EA отримала $1,66 млрд. У другому кварталі 2025 фінансового року EA очікує, що чистий дохід становитиме від $1,9 до 2 мільярдів. До кінця року, за прогнозами EA, чистий дохід має скласти від $7,1 до $7,5 млрд за рік.

Страйк акторів та позиція EA

Окремо Ендрю Вілсон прокоментував страйк акторів відеоігор США, які страйкують проти використання ШІ у геймдеві, і через який нервували інвестори EA. Керівник зазначив, що EA бере активну участь у переговорах з SAG-AFTRA разом з іншими компаніями.

Проте, на його думку, в короткостроковій перспективі страйк не вплине на його компанію — оскільки працівники, що протестують, затримують розробку лише тих ігор, що стартували після вересня 2023 року. У EA натомість більшість ігор перебуває в розробці від двох до п’яти років. Крім того, більшість портфеля EA — ігри-сервіси, тому страйк їх не стосується.

Деталі щодо дати релізу Dragon Age: The Veilguard

Наразі EA готується до релізу Dragon Age: The Veilguard, який має вийти восени 2024. Раніше було припущення, що гра вийде у вересні, проте у звіті EA вказала, що Dragon Age: The Veilguard вийде у третьому кварталі фінансового року, тобто, з 1 жовтня по 31 грудня.

У фінансовому звіті EA також повідомила, що гравці дуже зацікавлені Dragon Age: The Veilguard, оскільки лише трейлери з геймплеєм гри виходять на перше місце серед ігрових трендів на YouTube та збирають мільйони переглядів.

Щодо інших новин гри: раніше креативний директор Dragon Age: The Veilguard поділився думкою, що всесвіт гри «не має канону».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...