Реклама

🍴 Офіційна кулінарна книга за World of Warcraft українською мовою надійшла у продаж

Čytaty latynkoju
🍴 Офіційна кулінарна книга за World of Warcraft українською мовою надійшла у продаж
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🍴 Офіційна кулінарна книга за World of Warcraft українською мовою надійшла у продаж
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавництво MAL’OPUS продовжує випуск серії кулінарних книг за улюбленими всесвітами та іграми багатьох. Цього разу у продаж уже надійшла офіційна кулінарна книга за грою World of Warcraft.

Книжку авторства Челсі Монро-Кассел українською мовою переклали у SBT Localization. Ціна на новинку становить 650 грн на офіційному сайті видавництва.

Сам книжка йде у твердій палітурці на 216 сторінок.

Приготуйте бенкет, гідний вождя, разом з офіційною кулінарною книгою за всесвітом World of Warcraft, що натхнена популярною онлайн-грою від Blizzard Entertainment.

Разом із рецептами делікатесів, які полюбляють як серед Орди, так і Альянсу, ця кулінарна книга навчить всякого кухаря, як приготувати їжу та напої з усього королівства Азерот.

Влаштуйте справжнє азеротське застілля, де кожен знайде собі щось до смаку. Запашний гострий квітковий суп напевно вподобають друїди, які обожнюють рослини; а орки будуть у нестямі від смаку пивовижних кабанячих реберець. Навіть якщо під рукою не опинилося м'яса химерока, ця кулінарна книга запропоную альтернативні інгредієнти, аби у вас не виникло жодних проблем із приготуванням ситної поживи.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...